Sikamini.com

het beste vuurwerk blog van Nederland

Pyrotorch

Pyrotorch aansteker voor vuurwerk

Een van de mooiste tradities die we in Nederland kennen, is het afsteken van vuurwerk op Oudejaarsavond. Heb je een vergunning, dan mag het ook bij speciale gelegenheden als een evenement of een dorpsfeest. Het spreekt voor zich: veiligheid staat hierbij voorop. Er mag dan ook absoluut niets misgaan. Bij het afsteken van vuurwerk gebeurt het vaak: de vlam van de aansteker gaat uit. Meestal door de wind of een andere oorzaak. Het is telkens weer de vraag of het vuurwerk alsnog afgaat of juist is gedoofd. Voor dit riskante probleem is nu een veilige oplossing: de pyrotorch aansteker voor vuurwerk.

pyrotorch gasbrander

 

Kenmerken pyrotorch gasbrander

De pyrotorch is een gasbrander voor vuurwerk. Hij heeft een sterke vlam die zelfs de stevigste storm kan weerstaan. De vlam waait beslist niet uit. Handig is het ventiel waarmee je de grootte van de vlam naar eigen wens en behoefte kunt instellen. Dit ventiel zit op een heel gemakkelijk bereikbare plaats: aan de onderkant van de aansteker. Door de grote gastank sta je niet snel zonder vuur. De aansteker vul je eenvoudig bij of na met normaal aanstekergas. De vuldop bevindt zich aan de onderkant van de gastank.

 

Veiligheid voor alles met deze gasbrander

De pyrotorch is op tafel te plaatsen met een speciaal klepje, die aan de zijkant vastzit aan de aansteker. Maar het allergrootste voordeel van deze aansteker, is dat je je duim achter dit klepje kunt houden. Je duim verbranden is hiermee ook gelijk verleden tijd. Ongemerkt vlam vatten is hierdoor niet meer mogelijk.

 

Met de pyrotorch grip op de situatie

De pyrotorch heeft een langwerpig uiterlijk, die ervoor zorgt dat je de aansteker stevig in de hand vasthoudt. Door deze krachtige en langwerpige grip zal je deze aansteker zeker niet snel verliezen en is de vlam op een veilige afstand verwijderd van je handen.

 

Tip voor de zomer

Geen onveilige situaties meer met steekvlammen door brandbare stoffen als spiritus of benzine. De pyrotorch is ook bijzonder geschikt voor kampeerders die hun kampvuur of barbecue willen aansteken. Wel zo veilig. Maar vanzelfsprekend kun je met deze powervlam ook gemakkelijk een kaars of een waxinelichtje aansteken. Het aansteken van een kaarsje gaat zelfs tot wel drie keer zo snel met de pyrotorch als met een normale aansteker.

 

Klein prijsje

Deze erg handige pyrotorch aansteker voor vuurwerk kost slechts € 7,95 en is online verkrijgbaar in de webwinkel van Dutch-Pyro.nl. Een mooi product voor een betaalbare prijs. Je houdt nu meer geld over om vuurwerk mee te kopen.

 

In het kortpyrotorch

Soort vlam: stormvlam
Soort brandstof: aanstekergas

Bij te vullen/navulbaar: ja
Ontsteking: elektrisch
Inhoud gastank: 20ml

 

 

Sikamini.com © 2016 Frontier Theme