Sikamini.com

het beste vuurwerk blog van Nederland

Vuurwerktypes

BURNING SNAKE

Dit is een klein type vuurwerk, maar wel enorm krachtig. Het is in de vorm van gegoten blokken, wat veel veiliger is dan tubes die tegen elkaar geplakt zijn. Dit type vuurwerk bevat 3 verschillende mixen die tegelijk worden afgeschoten waardoor je telkens 3 verschillende knallen ziet.

REVOLUTION

Dit type vuurwerk levert een combinatie tussen verschillende effecten en cracking. Ook dit type vuurwerk werkt met een batterij om de veiligheid te bevorderen. Tenslotte heeft de ‘Revolution’ nog een mooie finale in petto waarbij hij 3 schoten per seconde lost. Het is bijzonder dat dit product in 12 verschillende types kan geleverd worden. Het is een waar unicum in vuurwerkland.

PALM ASSORTIMENT

Dit is een uniek ontwerp van Original Fireworks. Het maakt gebruik van een batterij met een midden kaliber met vooral single palm effecten met kleurbollen. De bollen bevatten meer kruit waardoor het effect langer aanhoudt. De grote boeketten blijven langer doorbranden wat voor een mooi effect zorgt. Daarnaast gebruikt men ook nieuwe chemische samenstellingen om het effect nog mooier te maken.

MAGIC MOMENTS

Dit is een opbouwende batterij die traag start maar op het einde 5 salvo’s per seconde afvuurt. ‘Magic Moments’ is uitgevonden omdat mensen graag wat langer van hun vuurwerk wilden genieten. Vandaar de trage start zodat je rustig kan genieten van elk salvo, opbouwend naar de grote finale. Deze batterij doet er 50 seconden over om al zijn salvo’s af te schieten.

Updated: 8 maart 2016 — 21:33

Geef een reactie

Sikamini.com © 2016 Frontier Theme